Oferta dla podmiotów z kręgu HoReCa, to przede wszystkim:
- ustalenie profilu kawy, który będzie idealnie odpowiadał charakterowi lokalu oraz klientom;
- przygotowanie cappingu w celu wybrania idealnego blendu;
- produkcja kawy pod zamówienie i zgodnie z oczekiwaniami;
- szkolenia baristyczne;
- pomoc w wyborze ekspresu, młynka i akcesoriów do przygotowywania kawy;
- Szkolenia z zakresu podstawowej wiedzy o kawie i jej profilach sensorycznych.

- wybór opakowań oraz etykiet ( projekt graficzny bez dodatkowej opłaty)
- elastyczność w podejściu do klienta
Poznaj naszą ofertę
Napisz do nas maila z informacją:
1.Ile sprzedajesz lub planujesz sprzedawać kawy w ciągu tygodnia ;
2. Jakim budżetem dysponujesz- określ widełki w których powinniśmy się zmieścić w ofercie;
3. Opisz nam po krótce charakter swojego lokalu;
4. Inne informacje, które uznasz, że mogą mieć wpływ na wycenę.
W ciągu 24h dostaniesz wstępne propozycje oraz wycenę!